fbpx
Ne puteti contacta la nr. de telefon 0741 290 899 sau prin e-mail: vanzari@sedes.ro

Termeni si conditii

Folosind site-ul www.sedes.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi site-ul www.sedes.ro. S.C. LIFE PLUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii.

Informatii generale
Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.sedes.ro.
Acest site este proprietatea S.C. LIFE PLUS S.R.L., care il intretine si il administreaza:

S.C. LIFE PLUS S.R.L.
CIF: RO13879190
Reg. Com.: J22/451/2001
Iasi, bld. Nicolae Iorga, nr. 59, Bl. E5, Sc. B, Parter, Ap.2, jud. Iaşi

Colectarea de informatii personale
www.sedes.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de www.sedes.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: completarea formularului de contact).

www.sedes.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. www.sedes.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Cautari
Toate functiile de cautare oferite de www.sedes.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. www.sedes.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Securitatea informatiilor 
www.sedes.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. www.sedes.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii 
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. www.sedes.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Dispozitii Finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie